Et udvalg af vores brugskunst

Håndlavet, dansk keramik

JULIE DAMHUS

Nordisk interiør
NORDAL

Nordal

Danske Nordal Interior designer og producerer kollektioner med et unikt udvalg af boliginteriør. Nordal har hjemmet i centrum og deres designs er med til at skabe den helt rette følelse af hjem for dig. Det er hjemme vi skal finde tryghed, ro og balance og vi synes Nordals univers passer perfekt ind i Kandis´ udvalg.

Skandinavisk design og indretning
BLOOMINGVILLE

Bloomingville

Bloomingville er et dansk bolig- og designbrand, der er kendt for sine rolige farver og rå naturmaterialer. Virksomheden er drevet af en passion og fascination for den nordiske stil, hvorfor deres fine brugskunst passer fint ind i Kandis’ univers.

Unikakeramik og kunst

HANNE MATTHIESEN

Rustikke skærebrætter & service

STUFF

Stuff

Vi har mange flotte og rustikke skærebrætter fra Stuff.
Alt fra anretnings- og tapasbrætter til madlavningsskærebrætter og smørebrætter til morgenbordet. Fælles for dem alle er, at de er lavet i lækre træsorter og er både dekorative og brugbare. I vores sortiment fra Stuff finder du også små træskåle- og skeer samt "ta-tøj" i metal.

Kvalitetslegetøj

MAILEG

Maileg

Maileg laver charmerende, dansk designet legetøj i høj kvalitet. Mus i tændstikæsker, junglens dyr, tandfe-mus, bløde tøjdyr og rangler til de mindste. Det er blot et udpluk af, hvad du kan finde af fine ting fra Maileg i Kandis.

Dansk design til både børn og voksne

OYOY

OYOY Living design

OYOY er inspireret af bogstaverne "OY", som siden 1929 har været kendetegnede på alle danske fly. Uanset hvor i verden flyene befinder sig er følelsen af at tilhøre Danmark essentiel. OYOY's kollektioner er forankret i de danske design-traditioner med fokus på det simple. Brandet repræsenter enkelthed og æstetisk og skaber omgivelserne til familiens hverdagsliv. OYOY laver både brugskunst og tilbehør til børn og voksne.

Naturlige rengøringsmidler og håndplejer

SIMPLE GOODS

Dansk design

HOUSE DOCTOR

House Doctor

House Doctor er, i vores optik, både originale, alsidige og kvalitetsbevidste. Og så er deres designs eksperimenterende og tidsløse på samme tid. Derfor er House Doctor også det brand, som fylder mest i vores interiørafdeling, og du kan finde alt fra vaser og lystestager til tæpper, lanterner og opbevaringskurve.