Hjem / Produkter / Specialiteter

SPECIALITETER

ET UDVALG AF VORES SPECIALITETER

Som en del af House Doctor Group finder du brandet Nicolas Vahé, som den franske kok med samme navn står bag. Nicolas Vahé byder på et hav af skønne specialiteter i flot og enkel emballage, som både gør sig godt som værtindegaver og hjemme på køkkenbordet. Salte med eksperimenterende smagskombinationer. Lækre olivenolier og dressinger. Eller alt, hvad du behøver på et godt tapasbord. Nicolas Vahé har det hele.

Det hele startede i en nedlagt cykelkælder på Nørrebro i København i 2006, hvor to unge kvinder åbnede Københavns første håndlavede karamelkogeri. I dag er produktionen flyttet til Bornholm, men karamellerne er stadig håndlavede og findes i mange forskellige smagsnuancer. Vi synes, at Karamelleriet er én af de dygtigste, danske karamelproducenter, og derfor skal du selvfølgelig kunne købe de skønne karameller i Kandis.

Når man snakker om lækre specialiteter, kan man ikke undgå at nævne Claus Meyer. Derfor er Meyers Specialiteter selvfølgelig også at finde i Kandis. Olivenolie, eddiker og lækre marmelader, som alle er lavet på gode råvarer og brugbare i ethvert køkken. 

I sin mors køkken i Svaneke startede Johan Bülow tilbage i 2007 med at lave lakrids. I dag er han hele Danmarks lakridskonge. Og med rette. Bülow laver nemlig lakrids i verdensklasse, hvis du spørger os. Derfor kan du selvfølgelig også altid finde produkterne på Kandis’ hylder: Alt fra de populære chokoladelakridser og de ”rene” lakridser til lakridspulver og -sirup til madlavning.

Navnet taler næsten for sig selv. Det er nordisk. Og det er til køkkenet. Nordisk Køkken laver velsmagende og klassiske produkter, som er lavet på råvarer, der naturligt findes i norden. Og så er det ikke mindst produkter af høj kvalitet. Derfor har de også en plads i Kandis. 

Malund er et dansk brand, som laver de skønneste brød- og müesliblandinger i genanvendelige glasflasker. Når du har mikset og bagt dit brød, hvad end det så er grillbrødet, knækbrødet eller en helt tredje slags, kan du bruge flasken som vandkaraffel. Det er bæredygtigt – og det er alletiders værtindegave, hvis du spørger os.