Hjem / Om os

om os

Kandis drives af os – Anette og Per Rasmussen – med stor hjælp fra vores yngste datter Astrid og de unge piger, vi har ansat.

Vores historie
Vi overtog butikkerne Kandis og Det Gamle Bageri tilbage i 2009 – i Kandis solgte vi alt til den søde tand, hvorimod der i Det Gamle Bageri blev solgt brugskunst, specialiteter og vin. I 2012 lagde vi butikkerne sammen og kunne i april måned byde vores kunder velkommen i det nye Kandis – blot et stenkast fra vores tidligere lokaler. Nu kan vi tilbyde hele vores sortiment i én og samme butik, og det giver mange nye kombinationer, når vores kunder skal finde en gave. Sammen med adresseskiftet nytænker vi vores visuelle identitet, så den i højere grad signalerer dét, vi gerne vil stå for: En bred palette af varer, der spænder vidt. Alt sammen med et moderne islæt, hvad angår udvalg såvel som indretning.

Vores is
Det er ikke tilfældigt, at i’et i vores logo er forklædt som en isvaffel. Eller for den sags skyld, at vores navn ender på bogstaverne ‘is’. For den er en vigtig del af vores identitet, isen. I sommersæsonen (og den varer i Kandis helt fra april til oktober, omend vejrguderne ikke altid er enige) laver vi gammeldags isvafler og softice. Når solen skinner, summer der af liv omkring bordene på torvet foran butikken. Men også på regnvejrsdage, er der ofte gang i issalget. For is kan man altid spise. Og de fleste nøjes ikke med én i løbet af sommeren – den klassiske flødeis smager nemlig af mere.

Vores sortiment
Bredden i vores sortiment gør, at vi altid kan hjælpe dig med at finde den rette gave til enhver anledning, hvad enten modtageren er forelsket i Italien, har en passion for boligindretning eller bare en sød tand. Man siger, at det er det indre, der tæller. Men når det gælder gaver, så er det ydre bestemt også vigtigt. Der findes ikke noget bedre end at give – og få – en gave, hvor man kan se, at der er lagt sjæl i indpakningen. Derfor gør vi altid vores bedste for at pakke din gave flot ind. Vi laver også gavekurve i alle størrelser og prisklasser. Men bestil gerne på forhånd – så undgår du at vente længe, når køen er lang.

"I Kandis arbejder vi ud fra en fælles målsætning. Vi ønsker at tilbyde kunder i alle aldre kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser. Vi bestræber os på at vores varesortiment fremstår indbydende, alsidigt og anderledes. Kunden skal opleve besøget i Kandis som rart og hyggeligt. Vores service skal være venlig, smilende og imødekommende, hvorfor personalet altid optræder høfligt, engageret og professionelt og er i stand til at rådgive kunden i valget af varer indenfor vores sortiment."

Anette og per rasmussen, indehavere af kandis
kandus4