Hjem / Produkter / Øl, vin & spiritus

ØL, VIN & SPIRITUS

ET UDVALG AG VORES ØL, VIN OG SPIRITUS

Øllene fra Klosterbryggeriet er brygget på de gamle opskrifter, som er er fundet ved Øm Kloster. Derfor tillader vi os også at kalde øllene for ’lokale’, selvom de bliver brygget i Ørbæk. I Kandis har vi et bredt udvalg af øllene fra Klosterbryggeriet, hvoraf mange er lavet på økologiske råvarer.

På vores vinreoler finder du masser af vin fra Østjysk Vinforsyning, som de fleste nok kender fra Vinoble kæden. Skønne vine fra hele verden til både hverdag og fest. Og hver måned har vi nye gode tilbud på vine, som passer til sæsonen.

Stauning Whisky var de første i Danmark, som begyndte at lave whisky. I et radioprogram tilbage i 2005 hørte brødrene bag brandet, at det er let at lave whisky, men svært at få det til at smage godt. Det skulle komme an på en prøve, og i dag er Stauning Whisky nok det mest anerkendte og velsmagende danske whisky på markedet.

IMG_7462

Njord Gin producerer dansk gin af høj kvalitet, som tager udgangspunkt i naturens råvarer. Der bliver aldrig gået på kompromis med ingredienserne, og du kan være sikker på, at der er blevet kræset for smagsnuancerne, når du køber Njord Gin. Hver eneste ginvariant har sin egen unikke smag, der ofte er tilpasset sæsonens naturlige ingredienser.

IMG_7461

Hos Kandis har vi et bredt udvalg af kvalitetsspiritus fra MacY, der tæller alt fra rom og whisky til vodka og gin, som er både dansk og udenlandsk importeret. Fælles for alle produkterne er, at det selvfølgelig er velsmagende spiritus i høj kvalitet. Du kan blandt finde rom fra A.H Riise og gin fra Haymans, når du går på jagt i Kandis’ spiritussortiment.

For nogle år siden var vi ude at spise på Restaurant Lyngdal i Gl. Rye. Til desserten fik vi serveret en æblevin fra Cold Hand Winery, der blæste os omkuld. Siden da har vi haft produkterne i Kandis. Cold Hand Winery er dansk. Det er nørdet. Det er eksperimenterende. Og det er noget af verdens bedste frugtvin.