Hjem / Is-sæson

is-sæson I kandis

Det er ikke tilfældigt, at i’et i vores logo er forklædt som en isvaffel. Eller for den sags skyld at vores navn ender på bogstaverne ‘is’. For den er en vigtig del af vores identitet. I sommersæsonen (og den varer i Kandis fra april til oktober, omend vejrguderne ikke altid er enige) laver vi gammeldags isvafler og softice. Når solen skinner, summer det af liv omkring bordene på torvet foran butikken. Og de fleste nøjes ikke med én is i løbet af sommeren – den klassiske flødeis smager nemlig af mere…

Vi har udvalgt vores favoritter – klik og se, hvad de består af.

I Kandis har vi nu fået både veganske, gluten- og laktosefrie isvafler

du kan altid spørge personalet i kandis vedrørende allergener.

Frisko - Is-leverandør i Kandis

Is gør mennesker glade. Længere er den ikke. Ifølge Frisko baner isen vejen for fællesskab og fjerner eksisterende barrierer. Siden 1922 har de lavet is og Frisko bliver i dag solgt i over 50 forskellige lande – godt nok under forskellige navne men i samme gode kvalitet.

Frisko insisterer på social forandring, respekt for miljøet og mindre spild. Derfor arbejder de også for, at 100% af deres landbrugsråvarer inden for de kommende år skal være bæredygtige. Noget vi gerne vil støtte i Kandis. Derfor får du FRISKO is hos Kandis.