Hjem / Produkter / Chokolade

chokolade

ET UDVALG AF VORES CHOKOLADE

IMG_7130

Det er over hundrede år siden, at Kathrine Andersen, som ung og enlig mor, åbnede sin første butik i Jægergårdsgade i Aarhus. Siden da har det danske chokoladebrand lavet håndlavet chokolade. I Kandis har vi altid gaveæsker fra Kathrine Andersen på hylden, og når kalenderen viser jul og påske, fylder vi lidt ekstra ind af den gode aarhusianske chokolade. 

IMG_7265

”Har I noget lokalt chokolade?” Sådan bliver vi ofte spurgt. Og ja, Chokoladefabrikken er så godt som lokalt. I 1962 blev Chokoladefabrikken grundlagt i Ry, og selvom produktionen i dag ligger i Skanderborg, kan du naturligvis stadig få ’den lokale chokolade’ – som i øvrigt er lavet på Valrhona chokolade og smager fantastisk – i Kandis.

IMG_6991

Det hele startede med en chokoladesummerfugl. Deraf navnet Summerbird. I dag er Summerbirds sortiment vokset og tæller alt fra de populære Grand Cru flødeboller til gaveæsker i mange former og farver. Med Summerbird får du økologiske råvarer, spændende smagskombinationer og enkel, men elegant emballage.su