Hjem / Produkter / Brugskunst

BRUGSKUNST

ET UDVALG AF VORES BRUGSKUNST

Det danske brand House Doctor er, i vores optik, både originale, alsidige og kvalitetsbevidste. Og så er deres designs tidsløse og eksperimenterende på samme tid. Derfor er House Doctor også det brand, som fylder mest i vores interiørafdeling, og du kan finde alt fra vaser og lystestager til tæpper, lanterner og opbevaringskurve. 

IMG_6915

Maileg laver charmerende, dansk designet legetøj i høj kvalitet. Mus i tændstikæsker, junglens dyr, tandfe-mus, bløde tøjdyr og rangler til de mindste. Det er blot et udpluk af, hvad du kan finde af fine ting fra Maileg i Kandis. Og i juletiden flytter hundredvis af Mailegs skønne nisser ind i butikken til stor fornøjelse for både børn og voksne.

Hübsch er et dansk interiørbrand, som slår sig op på klassisk nordisk design, når det er bedst. Deres produkter er enkle i stilen og altid af høj kvalitet. Derfor kan du selvfølgelig også finde et udvalg af Hübsch’ sortiment hos Kandis.

I Kandis forhandler vi porcelæn fra Broste Copenhagen. Det er enkelt og tidsløst i designet og fint at matche på kryds og tværs. Derfor har vi også altid mindst to forskellige design i butikken, så du kan sammensætte præcis det stel, du drømmer om. Og så er det porcelæn til priser, som alle kan være med på.

Velvære og forkælelse. LA:Bruket leverer naturlige og økologiske hudplejeprodukter fra Sveriges vestkyst. Vi er selv helt vilde med LA:Brukets produkter, som kan være svære at undvære, når først man er begyndt. Alt fra håndcremer og bodyscrubs til velduftende opvaskemiddel kan du finde på hylden i Kandis.

Vi har mange flotte og rustikke skærebrætter fra Stuff: Alt fra lange anretnings- og tapasbrætter til gode madlavningsskærebrætter og smørebrætter til morgenbordet. Fælles for alle Stuffs skærebrætter er, at de er lavet i lækre træsorter og er både dekorative og brugbare. I vores sortiment fra Stuff finder du også små træskåle- og skeer samt en smule porcelæn.