Kandis

Vinnoble

I Kandis forhandler vi nu vine fra Vinnoble.Vi har dermed adgang til over 1000 kvalitetsvine fra hele verdenen, til fornuftige priser.

Vinmonopolet

Vinmonopolet har leveret vin til Kandis gennem mange år. Vi forhandler bl.a. mange gode og velkendte vine fra Argentina, Chile, Syd Afrika, Australien, samt ikke mindst vores udvalgte vine fra Italien og Frankrig.


Cold Hand Winery

Isvinene smager som Indian Summer i en æblehave, stærkt grønt græs, henfald, melankoli og en utrolig syre og renhed. Og Cold Hand Winery er ikke stoppet ved isvinene – faktisk har de udviklet og specialiseret sig i en lang række udsøgte, meget autentiske og helt fantastiske vin- og hedvinsprodukter i helt egen unik stil.
Vi er eksklusive forhandlere af disse produkter, som fra den spæde start har taget alle med storm – også de danske toprestauranter…Eneste ”men”: De laves desværre kun i stærkt begrænset antal...
Vi forhandler pt.
Malus Danica 2012 0,2 l. - Feminam 2013 0,5 l. - Masculine 2012 0,5 l. - Primus Nigra 2014 0,5 l, kirsebærvin som i år er kåret til Danmarks bedste...

Udvalgte tilbud fra vores vinafdeling

2015 Plan de Dieu, Côtes du Rhône Villages, Jaboulet, Rhône

Et perfekt glas vin fra tophuset Poul Jaboulet, i den sublime årgang 2015, der anses for en af de bedste de sidste 20 år.
Minder på mange måder om en Chateauneuf-du-Pape, blot til noget billigere penge...
E
Denne flotte Rhône vin fik velfortjente 90 point af Wine Advocate

Før Pris: 179,-
99,00

Rioja, Loui Canas, Chrianza, 2014

"The Best value of red of the year 2012" - samt 92 pts fra Neil Martin.

Utrolig flot og harmonisk vin, tæt pakket med frugt og med med tydelig Rioja karakter.

vejl ud. 149,- nu 110-

2014 Cabernet Sauvignon, Montes, Chile

Vinen har en flot, dyb rubinrød farve. I duften finder man solbær, lidt blåbær, antydning af violer og vanilje.
Man fornemmer fadkarakter, men det er frugten der dominerer. I eftersmagen er der noter af kaffe og vanilje.
6. mdr. på fad

Før pris: 99,00
Nu kun: 79,00

Italien

2012 Ripasso le Crosare, Lenotti, Veneto, Italien

Prøv den til okse-, lamme- eller kalvesteg, til vildt – især serveret med tyttebær eller ribs eller til modne oste. Server den ved ca. 18-19 grader og husk at åbne flasken ca. 1 time før serveringen.
 

2015 Passi-Reali, Appassimento, Valle Real

Et brag af en italiener fra topårgangen 2015.
Produceres på samme vis som Amarone og smager ligeså - blot til en langt lavere pris...
Voluminøs, saftig, fyldig og særdeles mættende  med høj alkohol. Perfekt til den danske julemad.
 
149,00
Nu kun: 129,-

Missetti, Appassimento, Italien

Det er en vin man vil kunne bruge til grillet kød, lam, okse, vildt – især med skovbær. Vinen vil være perfekt til at marinere frisk skårne jordbær i rødvin, med lidt rørsukker, pebermynteblade og peber.
 
Pris 99,00

Pescarpa Famiglia, Primitivo 2016

PESCARPA PRIMITIVO er produceret af den fremadstormende vinmager Filippo Baccalaro. Druerne kommer fra en udvalgt parcel i Salento-området 100 meter over havets overflade, på en stenet og leret skråning tæt ved kysten.
På den oprindelige primitivo-drue, der som bekendtfejrer triumfer i Californien under zinfandel-navnet, viser Syditalien, hvor stort et potentiale, der er for at lave vin med både finesse og frugt i støvlelandets hæl. Få andre steder får man til den pris så velstyret moden og fyldig frugt med masser af sollune bær, nødder og svesker i både duft og smag.

Pris 79,-

Frankrig

2013 Cotes du Rhône, Parallele 45, Jaboulet, Rhône

Flot blank rubinrød farve i glasset. Duft af krydderier, kirsebærsten samt urter.

Kr 99,00
nu 85,00

2015 Vacqueras, Les Cypres, Poul Jaboulet, Rhône

Helt tydeligt noter af provencalske urter, Rosmarin og timian.

199,00
149,00

Spanien

2006 Reserva, Louis Canas, Rioja

Vinen har en flot rubinrød farve. I næsen har man en god aromatisk intensitet primært af røde bær, men også noter af fad. I munden har man en flot, ren, blød frugt, krydrede aromaer og fadpræg på den gode måde. Det er en kompleks og velstruktureret vin, med en flot og lang finish med modne røde frugter. Vinen passer rigtig godt til hvidt og rødt kød, spanske retter som ris med kød, men også til stegte eller braiserede retter.
 
 
Kr 169,00

2005 Gran Reserva, Rioja, Louis Canas

Prøv den til ovnstegt okse-, kalv eller lammekød, med masser af smagende grøntsager, svampe og en mørk sauce.
 
 
Kr 299,00

Øvrige Europa

Sydafrika

Amerika

Down under

2015 Shiraz Cabernet, Cottage Garden

Shiraz-Cabernet Cottage Garden er sammensat af lige dele Shiraz og Cabernet. Druen Shiraz giver en dyb, mørk, rubinrød farve i vinen og umiddelbare, frugtrige nuancer af modne kirsebær, blommer og peber i duft og smag. Cabernet giver til gengæld mere tørhed og struktur, med toner af solbær og chokolade. I eftersmagen finder man en god frugtkoncentration med krydrede toner og en tannin, som samtidigt varsler om et godt modningspotentiale.

Pris 69,-
 

2013 Shiraz, River Retreat, Trentham Estate

Druerne til vinen er 100% Shiraz og høstes ved optimal modenhed, hvorefter de mases, macererer og gærer i syv dage med regelmæssig remontage for at udtrække farvestoffer og aromaer. Herefter lagrer vinen i 6 måneder. 30% på nye udvalgte fade af amerikansk (60%) og fransk eg (40%), resten på tanke af rustfrit stål, inden aftapning.

Vinen har en rød-violet farve. I duften finder man mørke bær som solbær og blåbær og et strejf af chokolade og hvid peber. I smagen er der masser af moden, mørk frugt som kirsebær og blomme, mocca og diskret fadpræg, hvor de bløde tanniner giver en fin balance og eftersmag.

Før pris: 99,- Nu 79,-

2013 Pinot Noir River Retreat, Trentham Estate

Druerne (100 % Pinot Noir) til vinen høstes ved optimal modenhed, hvorefter de mases, macererer og gærer i syv dage med regelmæssig overhældning af hatten (remontage eller pump-over) for at udtrække så mange farvestoffer og aromaer som muligt. Herefter modner vinen i 6 måneder – 20% i ældre franske fade og 80% i tanke af rustfrit stål.

Vinen har en lys, rubinrød farve. I duften finder man røde bær som jordbær og hindbær, som også går igen i smagen, der herudover også byder på kirsebær og et krydret strejf. Det er en relativt kompleks vin, uden at den på nogen måde er kompliceret. Den slutter rigtig flot med en god balance.   

Pris 99,-

2013 Estate Shiraz, Trentham Estate


Shiraz Estate er lavet på 100% Shiraz, en druevariant, der allerede i 1860’erne var etableret som den vigtigste drue i Australien. Efter høsten afstilkes druerne, før de pumpes ind i gæringskarret. Herefter gærer og macererer druerne i 7 dage sammen med drueskindet, inden de presses. Herefter lagrer vinen i 8 måneder på 100% franske fade, hvoraf 20% er nye.

Vinen har en dyb, rubinrød farve. I duften er der masser af sorte kirsebær, brombær og chokolade. Smagen er også domineret at mørke bær og frugter og et krydret præg med ikke mindst hvid peber samt et indslag af kaffe. Eftersmagen er behagelig, balanceret og lang, og man mærker det subtile fadpræg.


Før pris: 139,- Nu 99,-

2012 Everton Red, Brown Brothers


Vinen har stor fylde, men den besidder samtidig en friskhed, en frugt og en blød tannin, som gør den velegnet til at blive drukket i en ung alder.

Vinen har tilbragt 6 måneder på 2-6 år gamle amerikanske barriques samt store egetræsfade.
 

Cabernet giver en god struktur i vinen mens Shiraz giver vinens krydret og kødfuld karakter. Desuden giver Malbec blødhed og charme til vinen. I farven er vinen intens med brillante, rubinrøde nuancer. I duften finder man toner af røde bær (hindbær, kirsebær), krydderier og en smule træ. I smagen har vinen en god frugtsødme, som strammes op af en meget flot og rank struktur. Vinen byder på en utrolig flot harmoni mellem frugten, velouren og alkoholen.

Før Pris: 89,- Nu 79,-

2010 Shiraz Ten Acres, Brown Brothers, Heatcote


Lavet på udvalgte druer fra Heathcote området. En elegant rødvin, der passer perfekt til danske retter- især til jul.

Pris 159,-

2013 Durif Heathcote, Brown Brothers


Druen Durif blev oprindeligt ”opfundet” omkring 1880’erne af det legendariske Dr. Durif ved at krydse druesorten Syrah med Peloursin. Den blev først udbredt i Rhône-dalen men ret hurtigt blev den under navnet Petite Syrah eksporteret til bl.a. Californien og Australien.

Durif-druerne bliver normalt høstet ret sent, generelt i april. Vinen er gæret på rustfrie ståltanke. Efter endt malolaktisk gæring er vinen lagret i 18 måneder på store og små amerikanske træfade, hvoraf de 30% var nye og de resterende op til 5 år gamle.

I farven er Durif meget dyb og mørk. I duften vælter de koncentrerede frugtnuancer nærmest ud, med toner af violer, modne solbær og muskatnød, men også eukalyptus.


Før pris: 169,- Nu 129,-