Kandis

Whisky

Distillery no. 22 Clynellish Signatorry, 2008


Specialaftapningerne fra Distillery-serien er eksklusive whiskyer for enhver smag. Small batches og limited editions fra både de kendte destillerier og dem, man burde kende. Klassiske, tørvede Islays, fløjsbløde Speysides og eminente Highland whiskies.
Distillery-seriens håndplukkede Clynelish-whisky er en personlighed. Destilleriet er kendt for sin frugtagtige og voksagtige karakter med lidt chokolade og marcipan i eftersmagen.

Pris. 595,-

Distillery no. 21, Ardmore 2008


Det over hundrede år gamle Ardmore-destilleri laver nogle af de mest Speyside-malts overhovedet. Destilleriet har 8 kedler og er dermed et af Skotlands største destillerier, men med fuld personlighed intakt. Ardmore malt er kendetegnet ved sin røgede og olierede karakter, men som ung også med dejlige frugtagtige toner. Ardmore bliver ofte ved blindtest gættet til at være fra Islay.

Pris 595,-

Distillery no. 20 Mortlach, 1997


Nær Dufftown i Skotlands Speyside ligger Mortlach-destilleriet, et af de ældste og mest klassiske destillerier i Skotland med en næsten 200 år lang historie. Husstilen er elegante, frugtige og bløde whiskies med en mild sødme fra lagringen på sherryfad. Vi har fået lov at købe et fad destilleret i 1997 og aftappet i 2014, altså med hele sytten år på bagen. Vild og dyb duft, rund blød og mildt krydret smag.

Pris. 795,-

Distillery no. 19. Imperial, 1995


Imperial-destilleriet i Speyside drejede nøglen om i 1998. Ligesom priserne på billedkunst i ny og næ stiger efter kunstnerens død, er Imperials navn blevet noget nær kult med dertil hørende prisstigninger verden over. 1995-aftapningen byder på en ekstremt raffineret duft af syltet appelsinskal, mandarin, mynte og æblegrød. Klassisk Speyside-stil, der fortsætter med blød og intens frugt i smagen, der også har tropisk frugt og lidt krydderi. Kort sagt en perle, der lever op til sit navn.

Pris 795,-

Cognac

Cognac, Calvados & Whisky


Verdens ældste Cognachus Gourry de Chadeville har gennem næsten fire århundrede fremstillet gognac i byen Segonac. Her i Grande Champagne området har han en helt fantastisk base til at lave det allebedste cognac området formår.
Årsproduktionen er kun på 20.000 flasker.
Kig ind og se nogle af dem – og få mere at vide.

Michel Couvreur er kultperson indenfor lagring af Whisky og Calvados - Spørg om en folder og læs mere om denne fantastiske mand, hans utraditionelle og unikke metoder.
Vi har altid nogle af hans bedste flakser i forretningen til en fornuftig pris.

Gin

Stort udvalg i Gin - den nye sort...

Klassiske gin fra: Haymanns, Sacred Gin, Tanqurain og Portobello Road.
Spændende gin fra: Generius (Fransk), Columbian (lagret på romfade), Spanske og Japanske gins.
Danske gin fra: Njord og Mikkeller.

Spirit og Njord, Nyhed


Den nordiske mytologis gud for bl.a. frugtbarhed og havet har lagt navn til de forskellige ginner fra Njord. De er lavet fra bunden af urter, bær og blomster i samspil med destillater af korn, druer og uanede mængder tålmodighed og nysgerrighed.
Hver flaske har høj kvalitet. Hvert batch har egen personlighed.

Mother of Nature, 40%

United Natures, 42 %

Sun and Citrus, 47,5 %

Sand and Sea, 45 %

Læs meget  mere i Vinoble avis på forsiden.Rom

Stort udvalg i Rom.

Vi har altid en snes forskellige kvalitetsrom på hylden - i alle prisklaser.

AH Riise - suveræne gode rom, som alle kan være med på...

Følgende produkter er på hylden pt:
  • 1888 Copenhagen Goldmedal rum, 40 %
  • XO Reserve rum, 40 %
  • Navy rum, 40 %
  • Port cask 45 %
  • Centennial celebration rum
  • Cream Likør

Øvrige

Calvados, Pays d`Auge, Reserve

Familiefirmaet Domaine Dupont tilhører den eksklusive elite, når det kommer til såvel traditionel cider som elegante calvados. Med en utroligt ren, frugtig og kompleks stil varetager de en æblebaseret verdenskulturarv, der viser, at selvom man ikke dyrker druer, kan man stadig konkurrere i eliten.

4 år på fad. Lys ravfarvet med masser af frisk, grønt æble, blomster og mynte. Høj kompleksitet. En virkelig elegant calva! Pris 395,-

12 år på fad. Med så meget alder får den klassiske friske æblesmag helt nye elementer. Fadlagringen giver Calva´en en dybde og rancio som er unik, da æblets syre og friskhed holder de fede karameltoner i stramme stramme tøjler. Pris 545,-