Kandis

Om os

 

I hjertet af Ry, på hjørnet mellem Klostervej og Kyhnsvej, finder du Kandis - specialbutikken, hvor du kan få (næsten) alt, hvad hjertet begærer, uanset om du er til håndlavet chokolade, gourmetlakrids, lokale såvel som internationale specialiteter, vine fra alle verdens kontinenter eller smukt brugskunst.

Det er ikke tilfældigt, at i'et i vores logo er forklædt som en isvaffel. Eller for den sags skyld at vores navn ender på bogstaverne 'is'. For den er en vigtig del af vores identitet, isen. I sommersæsonen (og den varer i Kandis helt fra april til oktober, omend vejrguderne ikke altid er enige) laver vi gammeldags isvafler og softice. Når solen skinner, summer der af liv omkring bordene på torvet foran butikken. Men også på regnvejrsdage, er der ofte gang i issalget. For is kan man altid spise. Og de fleste nøjes ikke med én is i løbet af sommeren – den klassiske flødeis og vores hjemmerørte italienske is smager nemlig af mere…

 

Bredden i vores sortiment gør, at vi altid kan hjælpe dig med at finde den rette gave til enhver anledning – hvad enten modtageren er forelsket i Italien, har en passion for boligindretning eller bare en sød tand. 

Man siger, at det er det indre der tæller. Men når det gælder gaver, så er det ydre bestemt også vigtigt. Der findes ikke noget bedre end at give – og få – en gave, hvor man kan se, at der er lagt sjæl i indpakningen. Derfor gør vi altid vores bedste for at pakke din gave flot ind. Vi laver også gavekurve i alle størrelser og prisklasser. Men bestil gerne på forhånd – så undgår du at vente længe, når køen er lang.

________________________________________

 

Hvem er vi
Kandis drives af os - Anette og Per Rasmussen - med stor hjælp fra vores tre børn Jeppe, Astrid og Kathrine. Derudover har vi ansat en del unge piger, som hjælper i Kandis.
 
Historie
2009: Vi overtager butikkerne Kandis og Det Gamle Bageri. Kandis har tidligere været et bageriudsalg, mens Det Gamle Bageri oprindeligt var det tilhørende bageri (heraf navnet). I Kandis sælges der alt til den søde tand: bland selv-slik, håndlavet chokolade samt gammeldags isvafler (om sommeren), mens udvalget i Det Gamle Bageri består af brugskunst, specialiteter og vin. 
 
2012: Vi øjner mulighed for at opfylde et ønske, vi længe har gået med: At slå vores to butikker sammen til én stor butik. I april måned kan vi derfor byde vores kunder velkommen i det ny Kandis, blot et stenkast fra vores tidligere lokaler. Nu kan vi tilbyde hele vores sortiment fra én og samme butik og det åbner op for mange nye kombinationer, når vores kunder skal finde en gave.
 
2012: Én forandring kommer sjældent alene. Sammen med adresseskiftet vælger vi også at nytænke vores visuelle identitet, så den i højere grad signalerer dét, vi gerne vil stå for: En bred palette af varer, der spænder vidt; fra is og bland-selv-slik til specialiteter, vin og gaver - altsammen med et moderne islæt, hvad angår såvel udvalg som indretning. 
 
 
Målsætning
I Kandis arbejder vi ud fra en fælles målsætning: "Vi ønsker at tilbyde kunder i alle aldre kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser. Vi bestræber os på at vores varesortiment fremstår indbydende, alsidigt og anderledes. Kunden skal opleve besøget i Kandis som rart og hyggeligt. Vores service skal være venlig, smilende og imødekommende, hvorfor personalet altid optræder høfligt, engageret og professionelt og er i stand til at rådgive kunden i valget af varer indenfor vores sortiment."