Kandis

Velkommen i Kandis 

I hjertet af Ry, på hjørnet mellem Klostervej og Kyhnsvej, finder du Kandis - specialbutikken, hvor du kan få (næsten) alt, hvad hjertet begærer, uanset om du er til håndlavet chokolade, gourmetlakrids, lokale såvel som internationale specialiteter, vine fra alle verdens kontinenter eller smukt brugskunst.

Det er ikke tilfældigt, at i'et i vores logo er forklædt som en isvaffel. Eller for den sags skyld at vores navn ender på bogstaverne 'is'. For den er en vigtig del af vores identitet, isen. I sommersæsonen (og den varer i Kandis fra april til oktober, omend vejrguderne ikke altid er enige) laver vi gammeldags isvafler og softice. Når solen skinner, summer der af liv omkring bordene på torvet foran butikken. Og de fleste nøjes ikke med en is i løbet af sommeren - den klassiske flødeis og vores hjemmerørte italienske is, smager nemlig af mere...

 

Bredden i vores sortiment gør, at vi altid kan hjælpe dig med at finde den rette gave til enhver anledning – hvad enten modtageren er forelsket i Italien, har en passion for boligindretning eller bare en sød tand.
Man siger, at det er det indre der tæller. Men når det gælder gaver, så er det ydre bestemt også vigtigt. Der findes ikke noget bedre end at give – og få – en gave, hvor man kan se, at der er lagt sjæl i indpakningen. Derfor gør vi altid vores bedste for at pakke din gave flot ind. Vi laver også gavekurve i alle størrelser og prisklasser. Men bestil gerne på forhånd – så undgår du at vente længe, når køen er lang.